Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 mai 2019

Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, marcată la Vâlcea


Fundația Evergreen, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Vâlcea, vă invită, începând de joi 14 iunie, la Shopping City Mall, pentru a marca Ziua Mondială a Donatorului de Sânge.
Ne propunem să promovăm, nu numai necesitatea donării voluntare de sânge și creșterea colectei, în vederea îmbunătățirii activității specifice de asigurare a autosuficienței sângelui în județul Vâlcea, dar, mai cu seamă, să dezvoltăm gradul de conștientizare a acestui gest umanitar și, împreună, să creăm o mare comunitate de potențialii donatori de sânge. A dona sânge nu înseamnă numai a dărui viață. A dona sânge este util și benefic pentru sănătatea fiecărui donator.
Sâmbătă, între orele 08.00 și 12.00, cei doritori să doneze sânge, o pot face la laboratorul mobil special amenajat în parcarea Shopping City, la intrarea Careffour.
Donezi sânge, dăruiești viață este un proiect al fundației Evergreen, găzduit de Shopping City Mall, susținut de companiile Sano Vita, Boromir și Damila și Super Mercato și recomandat de Metronom FM.

Comentarii

mesaj(e)

Alte articole de la Actualitate