Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 decembrie 2018

Ziua Europei la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Europa mea, Europa ta, Europa noastră


Centrul de Informare Europe Direct din incinta Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea adresează vâlcenilor invitația de sărbători împreună Ziua Europei, astăzi, 9 mai.
De la ora 09.30, liceenii pasionați de… Europa vor avea posibilitatea participării la concursul de cultură generală „Frumusețea minții tale”, a cărui miză este câștigarea unor premii substanțiale acordate de Centrul Europe Direct și familia Constantinescu, in valoare de aproape 4.000 lei. Premiul este intitulat ”Iuliana Ozon” și este acordat, ca în fiecare an, în memoria nepoatei, fostă voluntară la Centrul Europe Direct Vâlcea. Cei ce vor intra în Biblioteca Județeană, la ora 12.30 vor fi invitați să facă un „Tur al Europei”, vizitând standurile câtorva țări alese de voluntari, după care vor gusta din prăjiturile pregătite de cofetăriile vâlcene pentru „Europa dulce”.
Ultima parte a zilei, mai exact de la ora 19.00, este destinată vizionării și premierii filmelor de scurt metraj „EU așa văd EuROpa”, anul acesta, concursul fiind extins și către județele din judul țării, unde nu există centre de informare ED. Premiile vor fi pe măsura eforturilor depuse de participanți, evenimentul nostru benefiicind și de sprijin din partea unor sponsori generoși, oameni, firme sau organizații neguvernamentale.
Sperând că programul să fie pe gustul tuturor, vă așteptăm să sărbătorim împreună Ziua Europei!
Dana Rădulescu și Ioana Mazilu-Manolescu, consilieri de comunicare ai Centrului Europe Direct Vâlcea

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Eveniment

%d blogeri au apreciat: