Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 noiembrie 2018

www.finantevalcea.ro – acces mai rapid la informaţia fiscală


gogarnoiu_gheorghe1

Pentru a oferi o mai bună accesibilitate la websiteul propriu, www.finantevalcea.ro, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea a implementat o nouă funcţie de afişare a legăturilor şi datelor de contact şi prin intermediul codurilor QR.

Codul QR – abreviere în limba engleză pentru „răspuns rapid”- este o formă de bare bidimen­sionale sau cod matrice, fiind format din module negre aranjate într-un model pătrat pe fundal alb. Prin intermediul unui telefon cu cameră foto şi echipat cu software-ul cititor, imaginea codului QR este scanată, datele – adrese URL sau informaţii – putând fi accesate/stocate ulterior instantaneu.

Codul este afişat în coloana laterală stânga, jos, în cadrul tuturor secţiunilor websiteului.

„Asigurarea transparenţei instituţionale, comuni­carea eficientă cu contribuabilii şi mass-media constituie obiective prioritare ale strategiei managementului DGFP Vâlcea.

În plan operaţional, noul serviciu pe care l-am pus la dispoziţia contribuabililor se adaugă preo­cupărilor de a răspunde aşteptărilor contribuabililor, persoane fizice şi juridice, presei scrise şi audio-vizuale, prin facilitarea  accesului mai rapid la informaţia fiscală.

Menţionez că websiteul instituţiei noastre poate fi accesat şi prin telefonia mobilă iar în acest an am avut în vedere nu numai perfecţionările de ordin tehnic, ci şi dezvoltarea conţinutului cu noi categorii de informaţii fiscale, sistematizate pe principiul ierarhizării importanţei lor, dintre acestea deta­şându-se categoria «Declaraţia unică», cu peste 13.600 de vizualizări” – a declarat Gheorghe Gogîr­noiu, directorul executiv al DGFP Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: