Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

10 decembrie 2018

Visul s-a spulberat în penultimul act


• România a ratat calificarea în finala Campionatului Mondial de Junioare

• vâlceanca Nicoleta Safta şi colegele sale nu au mai izbutit o nouă minune

În urmă cu numai câteva minute, în Muntenegru s-a încheiat prima semifinală a Campionatului Mondial de handbal feminin, destinat junioarelor sub 18 ani. Din păcate pentru reprezentativa României, sportivele pregătite de antrenorii Seviştean Popa şi Remus Drăgănescu au cedat în penultimul act al întrecerii, în faţa unei selecţionate mult mai redutabile, cea a Danemarcei.

„Tricolorele mici” au evoluat cu destul de mult curaj în acest joc extrem de dificil, reuşind să stea aproape în permanenţă „în plasa” danezelor. Nordicele s-au dovedit vulnerabile în primele douăzeci de minute ale partidei, atunci când cele două echipe au mers aproape „cap la cap”. Ruptura în jocul României s-a produs în ultima parte a reprizei secunde, danezele reuşind să intre la „cabine” cu un avantaj de patru goluri, scor 19-15. Nici în actul secund sportivele românce nu au mai reuşit să îşi găsească „busola” din prima parte a reprizei anterioare. Danezele au continuat să se menţină la cârma jocului, chiar dacă nu într-un mod autoritar, astfel că, la finalul întâlnirii, „tricolorele mici” au trebuit să se recunoască învinse, Danemarca impunându-se cu 39-28.

De asemenea, trebuie precizat faptul că una dintre cele mai importante jucătoare ale României la acest turneu a fost vâlceanca Nicoleta Safta. Pivotul a demonstrat din plin la CM că nu degeaba face parte din lotul Oltchimului la numai 18 ani, tânăra handbalistă fiind una dintre cele mai importante marcatoare ale naţionalei noastre la această competiţie, contribuind din plin atât la calificarea României în sferturile de finală, cât şi în semifinale. Din păcate, în meciul contra Danemarcei, Nicoleta Safta şi colegele sale nu au mai reuşit să aducă o nouă bucurie în rândul iubitorilor handbalului din ţara noastră.

În finala mică a CM, reprezentativa României urmează să întâlnească formaţia care va termina învinsă în cealaltă semifinală, acolo unde vom avea parte de un duel echilibrat între două naţionale foarte puternice, Rusia şi Norvegia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: