Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 noiembrie 2018

„Victor Ponta simulează o atitudine de politician responsabil”


Purtătorul de cuvânt şi vicepre­şe­dinte al PDL, Sever Voinescu, susţine că liderii USL au spus mai multe neade­văruri după întâlnirea cu delegaţia FMI, acuzându-l în context pe preşedintele PSD, Victor Ponta, că simulează o atitudine de politician responsabil.

Acuzându-i pe liderii USL că au afir­mat “două lucruri gogonate” după întâl­nirea cu delegaţia FMI, Sever Voinescu a citat o declaraţie mai veche făcută de Călin Popescu Tăriceanu potrivit căreia: “FMI este o instituţie care lucrează cu ţările lumii a treia. Aş vrea să-şi ia valiza şi să se care cât mai repede”.

“Iată că liderii socialişti au avut şi ei întâlnire cu reprezentanţii acestei institu­ţii care, după opinia domniilor lor, ar dori să se care”, a declarat purtătorul de cu­vânt al PDL, într-o conferinţă de presă.

El a subliniat că la întâlnirea cu delegaţia FMI liderul liberalilor, Crin Antonescu, nu a participat deoarece “era în vacanţă”.

“Ce am putut afla după această întâlnire sunt două lucruri gogonate. Domnul Ponta ne-a spus după această întâlnire că USL-ul o să vină la putere după alegerile din 2012, ceea ce evident e un neadevăr. Şi al doilea neadevăr, domnul Ponta ne-a spus că guvernul va folosi suma de bani din acordul de precauţie cu FMI-ul. Imediat autorităţile statului au dezminţit, România nu are nicio intenţie de a folosi aceşti bani, rostul acordului cu FMI fiind practic acela de a disciplina în continuare exer­ci­ţiul finanţei publice în România”, a mai spus Sever Voinescu, acuzându-l pe li­derul PSD de “inconsistenţă atitudinală”.

“Inconsistenţa atitudinală a domnu­lui Ponta este, în contextul estival, hazlie. (…) În 2010, în timp ce ţării îi era cumplit de greu, domnul Ponta boicota, tot ieşea în stradă, nu mai vroia politică, vroia insurgenţă. În 2011, când am ieşit din recesiune şi când semnele revenirii economice se înmulţesc, domnul Ponta vrea comitet anticriză. De fapt, domnul Ponta vrea un singur lucru: vrea o bună percepţie publică pentru domnia sa. A văzut domnul Ponta că dacă dă cu piatra în geamul Guvernului nu-l iubeşte nimeni şi acum încearcă să simuleze o atitudine de politician responsabil (…) De fapt, domnul Ponta vrea ca lumea să audă că vrea un comitet anticriză”, a spus Voinescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: