Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 decembrie 2018

Vâncea, fanul numărul unu al lui Radu Mazăre


• liderul ALFA crede cu tărie în modelul politic promovat de şeful administraţiei locale din Constanţa şi spune că Vâlcea nu poate fi salvată decât cu un astfel de „baron”

 

Vicepreşedintele UST Cartel ALFA îşi continuă pledoaria pentru un baron local vâlcean şi anunţă că modelul său pentru lobbystul ideal al Vâlcii în capitală este Radu Mazăre.

Încântat de influenţa şi francheţea totală a pesedistului de la malul mării, Ionel Vâncea anunţă că numai asta este calea salvării judeţului: „La noi, USL-ul doarme pe el de un an întreg şi soarta Vâlcii e ca şi tranşată de ştabii de la Bucureşti pentru că suntem fii ploii. Vine Vosganian şi ne minte ca pe ultimii proşti în faţă pentru că ştie că n-are cine să-l tragă de urechi şi să-l facă de râs în public, la televizor. Păi, ne comparăm noi cu Constanţa? Face cineva jocurile astea cu Mazăre, vreodată, în viaţa lor?! Omu-i pune la punct de toţi, oriunde şi oricând, de la Antonescu şi Ponta până la ultimul om din USL… La noi, cine să facă treaba asta murdară? Vedeţi, de-asta spun eu mereu că avem nevoie de un aşa baron, unul cu pumnul greu şi gura mare care să facă jocurile şi pentru noi, nu sărmanii ăştia care nu deranjează niciodată pe nimeni…”

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: