Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 decembrie 2018

Vâlcenii, interesați de fonduri europene pentru deschiderea micilor afaceri


Miercurea trecută, în Sala «Al Treilea Spațiu» a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea, s-a desfășurat prima sesiune de informare din cadrul proiectului intitulat „Primul pas: Informează-te!”. În cadrul acestui proiect, vâlcenii prezenți la întâlnire au avut oportunitatea de a afla informații prețioase și certe cu privire la accesarea fondurilor europene, în cuantum de până la 40.000 de euro, destinate persoanelor cu spirit de inițiativă, care doresc să își deschidă afaceri prin intermediul Programului «România Start Up Plus».
Condițiile minime pe care trebuie să le întrunească persoanele interesate de accesarea unei astfel de finanțări trebuie să fie următoarele:
• vârsta cuprinsă între 18 și 64 ani, domiciliul/reședința în regiunea Sud-Vest Oltenia;
• cel puțin studii medii;
• studenți, șomeri, persoane inactive, persoane care au un loc de muncă și intenționează să înființeze prin proiect o afacere non-agricolă în mediul urban din regiunea Sud-Vest Oltenia.
Informațiile prezentate ne-au fost oferite de către Dana Rădulescu și Ioana Mazilu-Manolescu, consilieri de comunicare ai Centrului „Europe Direct” Vâlcea, centru finanțat de Reprezentanța Comisiei Europene în România și Consiliul Județean Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: