Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 decembrie 2018

Vâlcea va avea echipă de handbal în Divizia A


Chiar dacă la începutul acestei veri, CS Chimia Rm.Vâlcea obţinuse dreptul de participare în cea de-a doua competiţie handbalistică feminină naţională, denumită Divizia A (imediat inferioară Ligii Naţionale); conducerea grupării din nordul oraşului a tot amânat decizia definitivă de se înscrie sau nu în campionat. Motivele invocate, pe bună dreptate totuşi, au fost cele legate de situaţia financiară a clubului. Angrenându-se într-un campionat naţional (chiar dacă doar în partea vestică a ţării), echipa urmează să susţină multe partide în deplasare, unele la distanţe considerabile cum ar fi la Timişoara sau Bistriţa. Dar, spre fericirea fanilor vâlceni care doresc să vadă „la lucru” şi jucătoare tinere locale, nu numai „galactice” de la Oltchim, a doua echipă de handbal ca valoare a judeţului nostru a decis să participe până la urmă în campionat, găsind probabil mai mult sprijin financiar din partea sponsorilor.

Formaţia noastră va face parte din Seria B a Diviziei A la handbal feminin, serie care cuprinde 12 echipe: Universitatea Reşiţa, CSM Slatina, Universitatea Timişoara, Mureşul Târgu Mureş, CSŞ Caracal, CSM Sfântu Gheorghe, CSM Sebeş, CSM Bistriţa, CS Timişoara, Universitar Constantin Brâncuşi Târgu Jiu, Bowling Sfântu Gheorghe şi desigur, formaţia râmniceană, CS Chimia.

În prima etapă, echipa vâlceană, condusă de pe bancă de antrenoarea Nicoleta Lazăr se va confrunta pe teren propriu, în sala Colegiului Energetic, cu o fostă formaţie din Liga Naţională, Universitatea Reşiţa, una dintre favoritele la promovare. Partida va avea loc sâmbătă, 17 septembrie, începând cu ora 11.00. Mult succes acestei tinere echipe!

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: