Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 noiembrie 2018

„Ursul păcălit de vulpe” pe scena Teatrului Anton Pann și pe scena Festivalului de Teatru pentru Copii Așchiută de la Pitești


Actorii păpușari ai Teatrului Anton Pann se pregătesc de festival. După reprezentația pe care o vor avea în această sâmbătă de 14 octombrie, de la ora 11.30, cu spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, la sediul teatrului, pe 15 octombrie vor fi la Pitești, la cea de a VII-a ediție a Festivalului de Teatru pentru Copii Așchiuță. După cum se vede se menține tradiția, ei fiind invitați încă de la prima ediție. Anul acesta vor fi alături de alte teatre precum Teatrul „Toma Caragiu” din Ploieşti, „Tony Bulandra” din Târgovişte, „Stela Popescu” din Bucureşti, „Tudor Vianu” din Giurgiu și Teatrul „Al. Davila” din Pitești. Festivalul care se desfășoară în perioada 9-15 octombrie în județul Argeș, va aduce în atenția celor mici nemuritoarele povești ale copilăriei noastre.
Teatrul Anton Pann va prezenta ,în ziua de duminică, 15 octombrie, spectacolul “Ursul Păcălit de vulpe”, cea de a doua premieră din această stagiune. Actorii păpușari, bine cunoscuți publicului din Pitești, vor încerca, prin bine cunoscuta poveste a lui Ion Creangă, care încântă de mulți ani generații de mici cititori, să atragă atenția că și în ziua de astăzi poți fi păcălit cu foarte mare ușurință, așa cum ursul a fost păcălit de cumătra și șireata vulpe. Vă vine să credeți sau nu, mai exista și azi oameni care nu cunosc povestea “Ursului păcălit de vulpe”. Unul dintre aceștia este chiar pescarul din poveste. Cei care vor fi alături de actorii păpușari ai Teatrului Anton Pann cu siguranță vor cunoaște acest personaj.
Ursul păcălit de vulpe – după Ion Creangă; Scenariul si Regia – Valentin Ligi; Muzica – Andrei Ciuleac; Construcție păpuși si decor– Viorica Stamate; asistent scenografie Dorel Perpelea.
Voci: Vulpea, Ursoaica, Martinica – Viorica Stamate; Ursul, Pescarul – Valentin Ligi: Nevasta – Lidia Stratulat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Mai multe articole de la Cultura

%d blogeri au apreciat: