Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 decembrie 2018

Un nou premiu pentru trupa de păpuşi a Teatrului „Anton Pann”


Teatrul de papuşi Puck, din Cluj, este un teatru cu tradiţie în România, fiind înfiinţat încă din 1950. Acesta a primit de-a lungul timpului numeroase premii naţionale şi internaţionale. Teatrul oferă în principal spectacole pentru copii, având o activitate paralelă a celor două secţii română şi maghiară. De asemenea, este gazda unor festivaluri naţionale şi internaţionale ce au ca obiect teatru de păpuşi şi marionete, sau are ca invitaţi diverşi păpuşari recunoscuţi. Unul dintre acestea «Festivalul Internaţional de Păpuşi şi Marionete „Puck”», a X-a ediţie, având loc în perioada 17-22 octombrie, la Cluj-Napoca.

La această ediţie au participat 15 trupe de teatru din ţară şi din Ungaria, alături de studenţii facultăţilor de profil din Bucureşti, Târgu Mureş şi Cluj-Napoca. Programul evenimentului a conţinut, pe lângă spectacole, trei ateliere pentru copii şi o expoziţie de păpuşi, ce au avut loc la Muzeul Etnografic. Spectacolele au fost susţinut pe scena teatrului Puck, a Teatrului Naţional, la Teatrul Maghiar de Stat, Cercul Militar, Casa de Cultură a studenţilor şi în sala Auditorum Maximum.

În urma dezbaterilor, cu toate că merita mai mult, trupa de păpuşi a teatrului Anton Pann Rm. Vâlcea, a fost premiată cu Menţiune pentru simbioza relaţiei actor-text-imagine, pentru piesa „Prinţul fericit”.

Aşteptăm cu nerăbdare ca la festivalul de la Galaţi, trupa de păpuşi a teatrului Anton Pann Rm. Vâlcea, să ocupe unul din primele locuri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: