Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 noiembrie 2018

Un antrenor străin ar scoate naţionala din criză?


Voina_Radu3• aceasta este întrebarea care frământă în ultimele zile lumea handbalului feminin românesc

După evoluţia destul de ştearsă de la Mondialului sud-american din luna decembrie a anului trecut, selecţionerul Radu Voina a anunţat că indiferent de rezultatul turneului preolimpic desfăşurat la finele săptămânii trecute în Franţa (acolo unde România nu a impresionat deloc, ratând calificarea) îşi va da demisia de la naţională. Însă, chiar şi în această eventualitate, lucrurile nu se simplifică deloc în sânul echipei tricolore, dimpotrivă, se pune şi mai multă presiune pe situaţia şi aşa explozivă. Pe lângă voci care „şoptesc” din umbră că numele unor tehnicieni precum Gheorghe Tadici sau Mariana Târcă ar fi po­trivite pentru a ţine dreaptă cârma debusolatei naţionale, iată că preşedintele Federaţiei Române de Handbal are o părere şi mai inedită. Acesta a declarat recent pentru un post de radio că este nevoie de un antrenor străin care să vină cu o nouă mentalitate: „Am mai încercat să propun un tehnician străin, dar mi-au sărit toţi în cap că noi avem români buni. Poate avem, dar nu îi mai cunosc eu”.

Acestă declaraţie vine pe fondul uneia mai vechi, oferită imediat după ratarea calificării la JO, atunci când Cristian Gaţu a subliniat dificultăţile pe care le-a întâmpinat Radu Voina (foto) din postura de antrenor al Oltchimului, dar şi al primei reprezentative: „Antrenorul echipei naționale nu trebuie să mai aibă dependență de echipa de club. Trebuie să fie fidel și preocupat numai de interesul echipei naționale”.

Deocamdată, singura certitudine o reprezintă doar data la care membrii FRH se vor întâlni în Adunarea Generală, pe 18 iunie, atunci când se doreşte soluţionarea acestei dileme care a generat aprinse discuţii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: