Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 decembrie 2018

Ultima victorie cu Radu Voina la timonă


• România a învins Grecia (scor 31-14) şi a obţinut „biletele” pentru Euro 2012

Aşa cum a declarat încă de la finele anului trecut, atunci când a condus echipa naţională către un modest loc 13 la Mondialul brazilian, Radu Voina şi-a încheiat socotelile cu Federaţia Română de Handbal în numai două săptămâni. Cele trei partide disputate în cadrul turneului preolimpic din Franţa (cu două înfrângeri şi o victorie România a ratat calificarea la Olimpiada londoneză) şi meciurile din ultimele două etape contând pentru preliminariile Campionatului European (victorii cu Portugalia şi Grecia) fiind ultimele în care tehnicianul din Sighişoara s-a aflat pe banca tehnică a naţionalei.

Antrenament cu Grecia

Partida disputată sâmbătă, 2 iunie, în moderna sală a sporturilor din municipiul Piatra Neamţ a fost una mai mult de vacanţă pentru tricolore, sportivele elene reprezentând o „pradă” foarte uşoară pentru fetele noastre. Cu sportive din vechea generaţie pe teren (precum Farcău, Brădeanu sau Elisei) dar şi cu cele din „noua gardă” în mare formă şi cu o puternică dorinţă de afirmare (ca Druţu, Băbeanu sau Gogoriţă), România a defilat în faţa Greciei. Dacă până la pauză încă se mai putea afirma că jocul este unul echilibrat (tricolorele conduceau cu 16-14), în repriza secundă „balanţa” s-a cutremurat serios, România câştigând în final cu un categoric 31-14.

Clasamentul final al grupei B preliminare, cea din care a făcut parte şi reprezentativa noastră, este următorul: România 10p, Serbia 10p, Portugalia 4p şi Grecia 0p. Prin prisma faptului că a încheiat grupa pe prima poziţie (având mai multe goluri marcate în deplasare în jocurile directe împotriva Serbiei, echipă cu acelaşi număr de puncte), România va fi cap de serie pentru tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European, acţiune care va avea loc chiar mâine, la Rotterdam (turneul final va fi găzduit în luna decembrie de Olanda).

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: