Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 noiembrie 2018

Totul despre HG antigrindină


Badele_florel2Direcţia Agricolă Vâlcea anunţă că Ministerul Agriculturii a publicat, miercuri, proiectul de Hotărâre privind aprobarea obiectivelor etapei a XIV-a 2013 a Programului de realizare a Sistemului naţional antigrindină şi de creştere a precipitaţiilor pe perioada 2010-2024.

Hotărârea aprobă obiectivele etapei a XIV-a 2013 a Programului de realizare a Sistemului naţional antigrindină şi de creştere a precipitaţiilor pe perioada 2010-2024, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 256/2010 privind aprobarea Programului de realizare a Sistemului naţional antigrindină şi de creştere a precipitaţiilor pe perioada 2010-2024 şi a obiectivelor etapei a XI-a 2010 a Programului de realizare a Sistemului naţional antigrindină şi de creştere a precipitaţiilor, prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

„Fondurile pentru finanţarea obiectivelor prevăzute la art.1 se asigură din bugetul aprobat Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pe anul 2013. Programul de realizare a Sistemului naţional antigrindină şi de creştere a precipitaţiilor a parcurs 13 etape anuale de dezvoltare, implementarea acestuia continuându-se până la crearea în România a unui Sistem naţional coerent, în măsură să asigure protecţia populaţiei şi a economiei la efectele şi pagubele provocate de căderile de grindină şi a secetei severe din Sudul şi Sud-Estul României. Obiectivele Programului se vor atinge treptat, pe măsura implementării Sistemului naţional antigrindină şi de creştere a precipitaţiilor, în conformitate cu prevederile Legii nr. 173/2008 privind intervenţiile active în atmosferă cu modificările și completările ulterioare.
Prin hotărâri ale Guvernului se stabilesc, anual, obiectivele, ca şi fondurile ce urmează a fi alocate pentru realizarea acestora. Pentru finanţarea acestora se solicită suma de 6.309,21 mii lei”, ne-a explicat Florel Bădele, directorul executiv al Direcţiei Agricole Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: