Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 decembrie 2018

Titlul cu numărul optsprezece pentru Oltchim


• un singur succes o mai desparte pe cea mai galonată echipă din handbalul feminin românesc de câştigarea titlului de campioană naţională

faza_Jolidon-OltchimHandbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea se pot declara mulţumite la finele sezonului competiţional 2011/2012. Ele au reuşit să îndeplinească obiectivul trasat de către conducerea clubului pentru campionatul intern, anume câştigarea unui nou titlu de campioană naţională. Chiar dacă au mai rămas de disputat patru etape din liga feminină („chimistele” vor mai juca cinci partide, dacă luăm în calcul şi partida restanţă împotriva dobrogencelor de la Uni­versitatea „Neptun” Constanţa), Oltchimul s-ar putea considera încă de mâine noua cam­pioană a României. Singura condiţie care mai trebuie îndeplinită pentru ca acest vis (în cazul multor echipe din România, doar o certitudine an de an pentru vâlcence) să devină realitate este ca handbalistele pregătite de Radu Voina se obţină un nou succes (şi implicit cele două puncte puse în joc) în campionatul naţional. Adversarele care vor poposi mâine în Sala Polivalentă, ardelencele de la CSM Cetate Devatrans, au însă orgoliul rănit datorită situaţiei nu foarte roz în care se zbate echipa, ameninţată fiind de retrogradare. Astfel, este posibil să asistăm la un meci echilibrat, cunoscută fiind dorinţa echipelor din subsolul clasamentului de a obţine puncte indiferent de numele adversarului care le stă în faţă. Mai mult decât atât, conducătorii deveni pornesc cu siguranţă de la premisele unui rezultat pozitiv în acest meci având în vedere tradiţia în handbalul feminin românesc pe care o are formaţia de pe malul râului Mureş, iar retrogradarea în liga secundă ar reprezenta cu certitudine o pată neagră pe blazonul lor. Fluierul de start al partidei de mâine este programat pentru ora 18.00, accesul fiind permis, ca de obicei, în mod gratuit pentru copiii cu vârsta sub 12 ani. Pentru persoanele care au depăşit această vârstă preţul unui tichet de acces este de 10 lei.

Programul etapei şi clasamentul

Tot mâine, 25 aprilie, cu prilejul rundei a XXIII-a din Liga Naţională se vor mai disputa următoarele şase partide: Universitatea Jolidon Cluj – HCM Baia Mare; CSM Bucureşti – HC Dunărea Brăila; HC Oţelul Galaţi – Universitatea „Neptun” Constanţa; CSM 2010 Bacău – SCM Craiova (un veritabil derby pentru salvarea de la retrogradare, faţă-n faţă urmând a fi puse ultimele două clasate); HCM Roman – CSM Ploieşti – toate aceste meciuri vor debuta de la ora 12.00; confruntarea dintre cei mai vulcanici tehnicieni din România (Mariana Târcă şi Gheorghe Tadici), Corona 2010 Braşov – HC Zalău urmând a fi transmisă în direct de către postul de televiziune sportivă DigiSport2, începând cu ora 14.30.

În acest moment, cu patru etape înainte de finele campionatului, clasamentul Ligii Naţionale se prezintă astfel: Oltchim Râmnicu Vâlcea 40p; Universitatea Cluj 34p; HC Zalău 30p; Dunărea Brăila 30p; Oţelul Galaţi 25p; Corona Braşov 21p; CSM Bucureşti 19p; HCM Baia Mare 19p; CSM Ploieşti 18p; HCM Roman 18p; Universitatea Constanţa 14p; Cetate Devatrans 12p; CSM Bacău 11p şi SCM Craiova 10p.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: