Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 decembrie 2018

Teatrului Anton Pann, turneu în Spania


În perioada 9-17 mai, Teatrul Anton Pann, în parteneriat cu Institutul Cultural Român (ICR) din Bucureşti şi ICR Madrid, va face un turneu în Spania. Turneul va prezenta spectacolul pentru  copii „Punguţa cu doi bani”. Scenariul şi regia sunt semnate de Ioan Brancu, iar scenografia de Mirela Tofan. În cadrul acestui important turneu teatral, actorii păpuşari ai Teatrului Anton Pann din Rm. Vâlcea vor fi prezenţi la Festivalului Internaţional de Păpuşi şi Marionete din Sevilla şi vor reprezenta România la manifestările cultural-artistice organizate de Primăria Regiunii Madrid pentru sărbătorirea Zilei Europei. Spectacolul se va juca atât în varianta în limba română cât şi în limba spaniolă. Turneul va cuprinde oraşe importante din Spania: Madrid, Sevilla, Ciudad Real şi Alicante. Costurile acestui turneu sunt suportate de către Institutul Cultural Român, iar Teatrul Anton Pann va primi un onorariu pentru spectacolele prezentate.

Vă prezentăm programul Teatrului Anton Pann în Spania: 10 mai – spectacol în Sevilla (versiunea în spaniolă), în cadrul ediţiei XXXII a Festivalului Internaţional de Păpuşi şi Marionete din Sevilla; 12 mai – spectacol în Madrid (versiunea în spaniolă), în Parcul Retiro, în cadrul evenimentelor organizate de Primăria Regiunii Madrid pentru sărbătorirea Zilei Europei;  14 şi 15 mai – spectacole în Alicante (versiunea în română şi versiunea în spaniolă).

Primul pentru public românesc pe 14 mai, ora 18.00, sediul Asociaţiei ARIPI din Alicante.  Al doilea pentru publicul spaniol pe 15 mai, ora 19.00, la Centrul Cultural „Las Cigarreras” al Primăriei oraşului Alicante; 16 mai – spectacol în oraşul Ciudad Real (versiunea în română).

Turneele întreprinse de Teatrul Anton Pann în afara graniţelor, de-a lungul timpului, au avut un foarte mare succes. De aceea, este invitat la festivalurile internaţionale de teatru şi să susţină spectacole cu diferite ocazii. Le dorim succes.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: