Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 noiembrie 2018

Steluţa Luca: Jovanovic are sinuzită. Bulatovic ruptură musculară


Vicecampioane olimpice şi recent câştigătoare ale medaliilor de aur la CE din Serbia, muntenegrencele Katarina Bulatovic şi Marija Jovanovic au fost nevoite, din motive medicale, să-şi amâne debutul în jocurile oficiale programate în noul an calendaristic. La puţine momente după încheierea partidei de la Galaţi, antrenoarea secundă de la Oltchim a descifrat misterul care a planat asupra lipsei din lotul care a făcut deplasarea a celor mai titrate chimiste din acest moment. Steluţa Luca a declarat: „Oltchimul nu a practicat astăzi unul dintre cele mai bune meciuri. Având multe handbaliste accidentate în lot, am încercat să le menajăm şi să le folosim mai mult pe cele care sunt întregi, să spun aşa. Jovanovic are sinuzită, iar Bulatovic are o ruptură musculară”.
 

Paula Ungureanu a apărat singură poarta Oltchimului
 

Ghinioanele par să se ţină scai de portarii campioanei României, ultima luată în „colimator” fiind Silvia Navarro. Spaniola s-a accidentat în această săptămână la un antrenament, resimţind dureri la degetul mare al piciorului drept. Din acest motiv, ea a fost nevoită să stea doar pe banca de rezerve la meciul de astăzi, Paula Ungureanu ocupându-se singură de „închiderea” buturilor chimiste. Steluţa Luca declară însă că situaţia portăriţei spaniole se îmbunătăţeşte simţitor în fiecare zi, iar marţi, la meciul cu Dunărea Brăila, este posibil să o vedem între buturi.
 

Allison Pineau a dus greul în apărare
 

Cea mai bună handbalistă a anului 2009 pare uşor-uşor să îşi revină la forma care a consacrat-o. Allison Pineau a reuşit un meci foarte bun astăzi la Galaţi, reuşind să zădărnicească multe dintre acţiunile ofensive ale formaţiei gazdă. În plus, franţuzoaica a evoluat destul de bine şi în atac, punctând de cinci ori pentru Oltchim.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: