Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 noiembrie 2018

„Stă în puterea ta să schimbi ceva!”


Pe 23 octombrie, cu începere de la ora 11,00, la Liceul „Constantin Brâncoveanu” din Horezu, voluntarii Centrului Europe Direct Vâlcea vor susține o nouă reprezentație de teatru-forum în cadrul caravanei „Stă în puterea ta să schimbi ceva!”.
Cei prezenți vor putea să participle activ la o piesă de teatru, să se amuze de situațiile comice create în scenetă sau pot fi impresionați de problemele sociale prezentate. Dar pot intra în pielea personajelor pe care le reprezintă și pot să transforme relațiile bazate pe putere și discriminare.
Este ultima reprezentație a acestui an. Datorită impactului pe care l-a avut în comunitățile unde piesa a fost urmărită, teatrul-forum va fi una din activitățile pe care Centrul Europe Direct Vâlcea le va prelua în programul său de activități viitoare.
Informațiile prezentate ne-au fost oferite de către Dana Rădulescu și Ioana Mazilu-Manolescu, consilieri de comunicare ai Centrului Europe Direct Vâlcea, finanțat de Reprezentanța Comisiei Europene în România și Consiliul Județean Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: