Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

12 decembrie 2018

SRI trebuie să ia măsuri în privința PCC


Emilian-Francu• senatorul PNL Emilian Frâncu susține că serviciile secrete românești trebuie să contribuie la susținerea intereselor petrochimiei și economiei naționale

Semnatar al unui protest adresat CNA cu privire la reclama mincinoasă făcută de PCC despre societatea OLTCHIM (amănunte despre decizia CNA puteți citi în comunicatul Oltchim din această pa­gină), senatorul Frâncu a declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că astăzi urmează să aibă o întâlnire cu directorul SRI Vâlcea pentru a prezenta o serie de argumente ce, în viziunea lui, aduc atin­gere siguranței naționale și intereselor combinatului vâlcean.

„Ceea ce face PCC este inadmisibil! Nu putem accepta un astfel de comportament! Nu se poate ca România să tolereze astfel de atacuri care vizează sigu­ranța națională și interesele economice strate­gi­ce. Împreună cu toți parlamentarii de Vâlcea, Argeș și Dolj am stabilit o strategie de susținere activă a OLTCHIM și integrarea acestei societăți într-o zonă economică nouă, dezvoltată în aria teritorială a celor trei județe.”

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: