Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 noiembrie 2018

Spectacolul Ligii Campionilor vine la Vâlcea


• Oltchim întâlneşte duminică seară în Sala „Traian” campioana Franţei, Metz Handball

faza_handbal_feminin1După succesul fabulos, pe deplin meritat, obţinut în prima etapă a fazei grupelor principale, contra slovenelor de la Krim Ljubljana, „chimistele” vor avea de înfruntat şi la finele acestei săp­tămâni o altă campioană. Iar aceas­­ta nu este una oarecare, ci chiar campioana vicecampioanei mondiale, Franţa; Metz Handball având în com­ponenţa sa mai multe jucătoare foarte valoroase, graţie cărora naţionala din Hexagon a reuşit în urmă cu nici două luni să-şi adjudece medalia de argint la Campionatul Mondial desfăşurat în Brazilia. Cele mai cunoscute hand­ba­liste din lotul oas­pe­telor de duminică sunt Aramata Dem­bele, Marion Limal, Claudine Mendy, Allison Pineau (toate evoluând şi pentru naţionala Franţei), dar şi Andryushina (Rusia) sau Ognje­novic (Serbia).

Campioana României, Oltchim Râmnicu Vâlcea, face parte din Grupa B a Ligii Campionilor, alături de alte trei formaţii: Buducnost Podgorica (Muntenegru); Krim Mercator Ljubljana (Slovenia) şi, evident, Metz Handball (Franţa). La finele săptămânii trecute, în această serie s-au disputat două partide: Metz Handball – Buducnost 27-29 şi Krim Ljubljana – Oltchim 25-31; „galacticele” din Vâlcea fiind aşa­dar liderele grupei după prima rundă, cu 2 puncte acumulate (la egalitate cu Buducnost, diferenţa fiind redată de golaveraj). În cealaltă grupă princi­pa­lă, meciurile primei etape (disputate tot în week-end-ul trecut) au fost urmă­toarele: FC Midtjylland (Dane­marca) – Larvik (Norvegia) 22-26 şi Itxako Na­varra (Spania) – Audi ETO Gyor (Un­ga­ria) 26-28; favoritele acestei serii, cam­pioanele Norvegiei, respectiv Un­ga­riei, începând încă din start cu drep­tul.

Disputa dintre Oltchim şi Metz va avea loc duminică, 12 februarie, cu înce­pere de la ora 18.00. Biletele pentru această partidă au fost puse deja în vanzare la casele de bilete (se pot achiziţiona şi în varianta elec­tro­nică, dar numai de către persoanele care nu au domiciliul în judeţul Vâl­cea), costul unui tichet fiind de 30 lei. De asemenea, important de amintit este faptul că meciul va fi transmis în direct de către postul de televiziune DigiSport1. Tot în Grupa B principală va avea loc şi duelul celor mai im­por­tante echipe de club din spaţiul ex-iu­gos­lav, muntenegrencele de la Buduc­nost urmând să le întâlnească pe slo­venele de la Krim în propriul fief. În Grupa A se vor juca partidele Audi Gyor – FC Midtjylland, precum şi ree­di­tarea finalei Ligii Campionilor din se­zo­nul trecut, Larvik – Itxako Navarra.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: