Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 decembrie 2018

Spectacolul Ligii Campionilor vine din nou la Vâlcea!


faza_handbal4• duminică, Sala Sporturilor va găzdui „ciocnirea titanilor”: Oltchim – ETO Gyor

Handbalistele Clubului Sportiv Oltchim Râmnicu Vâlcea vor susţine, la finele acestei săptămâni, unul dintre cele mai importante „examene” ale anului. Calificate de pe poziţia secundă a grupei a II-a principală din cadrul Ligii Cam­pionilor, sportivele pregătite de Radu Voina vor „beneficia” în semifinalele celei mai titrate competiţii inter-cluburi a hand­balul feminin european de un adversar de calibru, câştigătoarea grupei I princi­pală – Audi ETO Gyor. Campioana Un­ga­riei reprezintă una dintre cele mai puternice echipe de club a handbalului de pe „bătrânul continent”, dar, cum şi su­percampioanele României au o titu­latură sinonimă, este uşor de anticipat faptul că în cele două manşe (tur-retur) din semifinalele Ligii vor ieşi multe scân­tei în urma confruntării dintre forţele combatante, numele echipei care se va califica în marea finală conturându-se probabil abia către minutul 120 al dublei întâlniri.

Principalele handbaliste ale cam­pi­oanei ţării vecine care vor reprezenta cu siguranţă un real pericol pentru poarta apă­rată de Luminiţa Huţupan, Talida Tol­nai sau Sanela Knezovic sunt Anita Gor­bicz (cea mai importantă marcatoare din acest sezon al Ligii Campionilor, ea având până la momentul de faţă nu mai puţin de 91 de goluri înscrise – ca o com­paraţie, cea mai bună marcatoare a Olt­chi­mului este Yeliz Ozel cu „doar” 44 de reuşite), Andrea Lekic – sportiva ex-iu­gos­lavă demonstrându-şi valoarea deo­se­bită cu prilejul recentei întâlniri din pre­li­minariile Euro 2012 dintre România şi Serbia, dar şi alte handbaliste de diferite naţionalităţi, precum norvegianca Heidi Loke, brazilianca Eduarda Amorim sau muntenegreanca Jovanka Radicevic.

Partida dintre Oltchim şi Audi Gyor din manşa tur a semifinalelor Ligii Cam­pionilor se va disputa duminică, 1 aprilie, startul jocului fiind programat pentru ora 18.00, meciul putând fi urmărit în direct pe postul de televiziune DigiSport1. Cea­laltă dispută semifinală se va purta între Larvik HK (campioana Norvegiei şi deţi­nătoarea trofeului Ligii Campionilor) şi Buducnost Podgorica (campioana Mun­te­negrului). Acest duel va avea loc sâm­bătă, 31 martie, cu începere de la ora 17.45 (DigiSport3 va transmite în direct evenimentul).

Pentru cei care doresc să vizioneze din tribune confruntarea dintre cele două echipe şi nu au abonament la Sala Sporturilor „Traian” este foarte important de ştiut faptul că la casele de bilete din incinta Sălii Sporturilor, tichetele de intrare se vor pune în vânzare încă de astăzi, de la ora 09.00. Preţurile acestora sunt variate, cel mai ieftin bilet costând 40 de lei, iar cel mai scump 80 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: