Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 decembrie 2018

Shakespeare pe scena de la Ariel


Joi, 17 octombrie 2013, începând cu ora 19.00, pe scena din sala Zăvoi a Teatrului Municipal Ariel, se va desfăşura spectacolul Groparii, după scene din „Hamlet” de William Shakespeare, regia Vlad Popescu, care va crea, suntem siguri, o atmosferă shakespeariană deosebită.

Groparii – o poveste simplă și stranie a două personaje împrumutate din repertoriul shakespearian. Roxana Filip și Gabriel Popescu interpretează peste 10 roluri, astfel încât ai mereu senzația că personajele Curții Danemarcei, interpretate de gropari, ajung în fața ta pentru ați istorisi varianta lor a poveștii, așa cum au văzut, crezut și simțit. Vă invităm la un spectacol ușor de înțeles și greu ca simțire, emoționant, incredibil de actual și veridic.

Despre acest spectacol, despre actorii care joacă în această piesă şi despre regizorul ei, Alina Epîngeac, critic de teatru, nota în Revista de Teatru „Yorick” următoarele: „Gabriel Popescu şi Andreea Roxana Filip interpretează mai toate personajele tragediei şi decupează just caracterul fiecăruia. Tânărul regizor, curajos şi imaginativ, a găsit câteva rezolvări care m-au făcut să îi apreciez inventivitatea. Floretele sunt înlocuite cu două foarfece şi gata duelul. Hamlet şi Ofelia privesc ca la film, sorbind suc şi ronţăind floricele de porumb, „Cursa de şoareci”. Cu un sac de pământ, două cranii, trei metri pătraţi de scenă şi doi actori, poţi ridica un spectacol percutant.”

Informaţiile ne-au fost furnizate de Adela Lac, consilier de comunicare al Teatrului Municipal Ariel Râmnicu Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: