Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 decembrie 2018

Şedință festivă la Consiliul Județean Vâlcea


Cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri la 1 Decembrie 1918, conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea organizează joi, 29 noiembrie 2018, începând cu ora 11.00, o şedinţă festivă.
Alături de consilierii judeţeni, la evenimentul care se va desfăşura în sala de spectacole a Consiliului Judeţean Vâlcea sunt invitaţi să participe: parlamentarii de Vâlcea, actualul şi foştii prefecţi ai judeţului, foşti preşedinţi ai Consiliului Judeţean Vâlcea, primarii tuturor localităţilor vâlcene, consilierii locali, şefii de instituţii, personalităţi vâlcene etc.
„Împlinirea a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri, la 1 Decembrie 1918, este un eveniment istoric unic şi cu o puternică încărcătură emoţională, fiindcă se realiza atunci visul de secole al românilor – unirea tuturor provinciilor româneşti într-un singur stat – naţional, unitar şi suveran. Organizăm, cu acest prilej, o Şedință festivă a Consiliului Judeţean Vâlcea cu o largă participare, deoarece ne dorim să trăim cu toţii, la maximă intensitate, acest moment, să uităm de culorile politice sau de ambiţiile care ne animă şi să facem un arc peste timp, pentru a ne reaminti faptele înaintaşilor noştri care ne-au lăsat în grijă această ţară şi acest judeţ. Sper din tot sufletul ca evenimentul nostru să fie o reuşită!”. Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.
Compartimentul Comunicare şi Relaţii Publice al CJ Vâlcea

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: