Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 decembrie 2018

Se deschide stagiunea 2013-2014, la Teatrul Anton Pann


Chiar dacă mulţi ştiu că în perioada verii teatrele se închid, puţin cunosc însă că, în tot acest timp se lucrează. Se lucrează la noi producţii pentru a se îmbogăţii oferta de spectacole. Aşa s-a întâmplat şi la Teatrul Anton Pann. Pe timpul vacanţei, pentru cei mici, Maria Gornic şi Valentin Ligi au pregătit două spectacole.

Prima reprezentaţie din noua stagiune a Teatrului Anton Pann va avea loc sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 11.00, când este programat spectacolul “Gâscănelul Lăudăros”. Pentru cei mai mici dintre spectatori, de ce nu şi pentru cei care îi însoţesc, întâlnirea cu actorii păpuşari ai Teatrului Anton Pann va fi o mare bucurie. De-a lungul anilor, spectacolele prezentate de ei au adus multă emoţie prin personajele de poveste. S-au întâlnit cu Motanul Încălţat, cu Alice, cea din Ţara Minunilor, cu Degeţel, Ileana Sânzâiana, cu Ogarul şi Ciuboţelele lui, Pinocchio, Hansel şi Gretel, Alba Ca Zăpada, Prinţul Fericit, numeroase prinţese şi distinşi domni.

De data aceasta, Maria Gornic, împreună cu actorii păpuşari le-au pregătit copiilor povestea unui gâscânel, tare lăudăros. Cum este el privit de către cumetrele sale veţi vedea urmărind şi această nouă producţie a Teatrului Anton Pann. Viorica Stamate, Marina Muntean, Mioara Despina, Felicia Ştefan şi Anca Popescu sunt cele care le vor da viaţă personajelor din acest spectacol: Gâscănelul, Măriuca, Vulpea, Şarpele, Cloşca, Melcul, Uliul, Luna şi Vecina.

Primul spectacol pentru cei mari din această stagiune a Teatrului Anton Pann este programat la finele aceste luni, sâmbătă 28 şi duminică 29 septembrie. „Trilogia Belgrădeană” este un spectacol care trebuie văzut de fiecare dintre noi care, la un moment dat, am avut şi mai avem încă în minte să plecăm din această ţară. Un spectacol extraordinar în regia lui Cristi Juncu. Dar, până atunci sunteţi aşteptaţi şi la celelalte spectacole, sâmbăta viitoare, pe 21 septembrie, „Peştişorul de Aur” şi, de asemenea, sunteţi aşteptaţi să vedeţi şi spectacolele invitate de la celelalte teatre din ţară. Aşadar, putem striga în gura mare „Lume, lume a început o nouă stagiune”, aşa că… POFTIŢI LA TEATRU!

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: