Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 noiembrie 2018

Se caută şef la PDL


jurcan_dorel2Bulacu-Romulusradulescu_romeo4• liderul naţional Vasile Blaga a promis că-n maxim două săptămâni va veni la Vâlcea pentru a tranşa lucrurile
 

Rezultatele slabe obţinute de orga­ni­zaţia Vâlcea a Partidului Democrat Liberal la alegerile de anul trecut – „lo­ca­lele” din iunie şi „parlamentarele” din de­cembrie – au condus la ideea că tre­buie făcute schimbări majore. În ultima vreme s-a vorbit despre dorinţa de re­nunţare a preşedintelui Dorel Jurcan (foto stânga), de existenţa mai multor „tabere”, de posibilitatea ca fostul primar Ro­meo Rădulescu (foto dreapta) să preia, ca interimar, organizaţia. Un rol important în bătălia pentru preşedinţie îl are Romulus Bulacu (foto centru), care promite reformarea „din temelii” a organizaţiei PDL. Azi dimi­neaţă, în şedinţa Biroului Permanent Naţional al PDL, a fost luată-n discuţie şi situaţia de la Vâlcea. Liderul Vasile Blaga nu a acceptat renunţarea lui Jur­can şi a promis că-n maxim două săptămâni va veni la Vâlcea pentru a tranşa lucrurile.

În contextul dat, este de înţeles faptul că puţinii „primari portocalii” din Vâlcea au diferite înţelegeri cu Uniunea Social Liberală; interesul lor este să dez­volte, cu fonduri de orice guvernare, comu­nităţile locale. Cert este că majori­tatea pedeliştilor îşi doresc un preşe­dinte activ şi implicat în problemele par­tidului, nu unul „de week-end”, care să nu aibă timp.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: