Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 noiembrie 2018

Şcolile din Govora, pregătite pentru primirea elevilor


mateescu_mihaiÎn frumoasa staţiune vâlceană Băile Govora, şcolile sunt pregătite pentru noul an şcolar. Acest lucru l-am aflat de la edilul-şef al localităţii, Mihai Mateescu, care ne-a spus: „La gră­­­diniţa şi şcolile din oraş, nu au fost probleme mari, doar lu­cră­rile de igienizare, care se fac la începutul fiecărui an. S-au fă­cut câteva mici reparaţii, necesare, la Liceul Tehnologic şi s-au făcut toate probele legate de încălzirea centrală. Şi în localitatea componentă Gătejeşti, s-a făcut igienizarea grădiniţei şi a şcolii. Un plus pentru anul acesta, am reuşit să conectăm şcoala din această localitate componentă la reţeaua de apă şi canalizare a localităţii şi, de asemenea, s-a asigurat cu combustibil solid, ţinând cont că sezonul rece bate la uşă. Toate aceste aspecte ne dau credinţa că putem să începem anul şcolar în bune condiţii.

Un lucru demn de remarcat, pe lângă promovarea făcută în regie proprie de Liceul Tehnologic Băile Govora asupra ofertei şcolare, s-a asigurat o clasă liceală, având în perspectivă şi alţi elevi care vor să vină la liceul nostru. Încheind astfel şi modalitatea de promovare a întregului oraş, luând şi în această direcţie o notă bună.

În raportul prezentat în faţa Consiliului Local, conducerea liceului a realizat un plan de strategie acceptat în totalitate de consilieri, sperând întotdeauna într-o mai mare diversificare a paletei ofertei şcolare.

De asemenea, în scurt timp, se va încheia un parteneriat între Liceul Tehnologic şi operatorul principal de turism din staţiune noastră, pentru practica elevilor care sunt înscrişi la clasa de turism. Găsindu-se noi modalităţi şi noi oferte, spe­răm, din partea acestui operator pentru ridicarea calităţii ser­vi­ciilor turistice. Putând astfel recruta din rândul elevilor per­sonal cu pasiune pentru aceste servicii turistice”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: