Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 decembrie 2018

SCM Râmnicu Vâlcea și-a aflat adversara din turul secund al Cupei EHF


• România are patru formații participante în această întrecere!
Zilele trecute, s-au desfășurat meciurile retur din primul tur al Cupei EHF de handbal feminin. Participantă pentru prima dată într-o competiție internațională oficială, echipa râmniceană Sport Club Municipal va evolua, în turul al doilea, contra grupării Kastamonu din Turcia. Adversara formației vâlcene, semifinalistă în sezonul trecut al aceleiași competiții, a avansat în turul secund din acest sezon după ce s-a impus, relativ lejer, contra grupării elvețiene HC Bruhl. La general, după disputarea ambelor manșe, Kastamonu a câștigat cu scorul de 58-46.

Meciul tur se joacă la Vâlcea
Acum, că și-au aflat adversarele din turul secund, jucătoarelor de la SCM Râmnicu Vâlcea nu le rămâne decât să se pregătească la capacitate maximă pentru întâlnirea cu o formație care, anul trecut, a pus mari probleme Craiovei în dubla manșă din semifinalele Cupei EHF. Primul meci dintre cele două formații este programat pe 13 octombrie, în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea. Returul care va decide echipa calificată în turul al treilea se va disputa în Turcia, în jurul datei de 20 octombrie.
Tot în turul al doilea al Cupei EHF vor intra și formațiile Măgura Cisnădie și HC Zalău. Gruparea sibiană se va duela cu DHC Slavia Praga din Cehia, în timp ce echipa sălăjeană va întâlni Borussia Dortmund din Germania.
După ce a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, SCM Craiova va reveni în competiția pe care a câștigat-o în urmă cu numai câteva luni. Gruparea din Bănie va evolua în turul al treilea, pentru sportivele pregătite de antrenorul Bogdan Burcea adversarele urmând să fie cunoscute doar după disputarea meciurilor din turul secund al întrecerii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Handbal

%d blogeri au apreciat: