Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 noiembrie 2018

SCM Craiova şi Terom Iaşi completează „tabloul” Ligii Naţionale


La finele săptămânii trecute, la Buzău s-a încheiat turneul destinat menţinerii/promovării în Liga Naţională de handbal feminin. La întrecere au luat parte doar cinci din cele şase formaţii eligibile pentru participare: ocupantele poziţiilor unsprezece şi doisprezece din ediţia 2011/2012 a primei ligi de handbal feminin românesc (SCM Craiova, respectiv Universitatea Neptun Constanţa), precum şi primele două clasate din fiecare serie a Diviziei A (Terom Z Iaşi şi Rapid Bucureşti din Seria Est; Mureşul Târgu Mureş din Seria Vest – campioana acestei serii, CSŞ Caracal, nu a mai primit acceptul Federaţiei în cele din urmă, lotul oltencelor fiind compus numai din junioare). Miza turneului organizat la Buzău a reprezentat-o ocuparea primelor două poziţii, aceasta fiind singura cale de a obţine un „bilet” către Liga Naţională.

Cele cinci formaţii aliniate la startul barajului de promovare au jucat după clasicul sistem „fiecare cu fiecare”, formaţia din Bănie fiind cea care a dominat întrecerea. Craiovencele de la SCM au reuşit să se impună în fiecare dintre cele patru partide disputate, alcătuind indubitabil cea mai valoroasă trupă din cadrul turneului. Pentru locul secund lupta a fost mult mai încinsă, nu mai puţin de trei formaţii având şanse reale până la chiar ultimul meci jucat. În cele din urmă, câştig de cauză au avut moldovencele de la Terom Z Iaşi, grupare care se poate considera extrem de norocoasă, victoriile decisive obţinute în faţa rivalelor de la Neptun şi Rapid fiind la numai un singur gol diferenţă.

Rezultatele consemnate în cele zece meciuri au fost:

SCM Craiova – Terom Z Iaşi 32-26

Rapid Bucureşti – SCM Craiova 28-38

Universitatea Neptun Constanţa – SCM Craiova 26-32

SCM Craiova – Mureşul Târgu Mureş 28-16

Terom Z Iaşi – Rapid Bucureşti 28-27

Terom Z Iaşi – Universitatea Neptun Constanţa 27-26

Mureşul Târgu Mureş – Terom Z Iaşi 19-29

Universitatea Neptun Constanţa – Rapid Bucureşti 31-36

Rapid Bucureşti – Mureşul Târgu Mureş 32-25

Mureşul Târgu Mureş – Universitatea Neptun Constanţa 24-41

La final, clasamentul s-a prezentat astfel: SCM Craiova 8p (130-96); Terom Z Iaşi 6p (110-104); Rapid Bucureşti 4p (123-121); Universitatea Neptun Constanţa 2p (124-119) şi Mureşul Târgu Mureş 0p (84-130).

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: