Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 decembrie 2018

Sâmbătă, de la 20.30: meciul anului pentru SCM Râmnicu Vâlcea


Rebranduită în această vară sub numele de Sport Club Municipal și calificată în premieră în cupele europene, echipa de handbal sprijinită financiar de Primăria Râmnicu Vâlcea va debuta oficial, pe 25 august, în sezonul competițional 2018/2019. Primul meci este unul de foc pentru sportivele pregătite de antrenorul Florentin Pera, cu o mare încărcătură. SCM Râmnicu Vâlcea va evolua în Supercupa României contra mult mai titratei grupări bucureștene, Club Sportiv Municipal, multiplă campioană națională și o forță în handbalul european de club. Partida se va disputa în Sala Polivalentă București, cu începere de la ora 20.30. Întâlnirea se va juca în cuplaj cu supercupa din handbalul masculin românesc, finala băieților fiind programată, în aceeași arenă, cu începere de la ora 18.00.
Chiar dacă CSM București pornește evident cu prima șansă pentru cucerirea Supercupei, prin prisma formei de invidiat pe care formația vâlceană a arătat-o în cele aproape zece partide amicale disputate în pauza competițională, considerăm că SCM Râmnicu Vâlcea are șanse reale (nu doar teoretice) pentru a obține primul trofeu oficial din istorie. Oricum, jocul nu poate fi decât unul extrem de spectaculos, între două formații care vor participa cu obiective îndrăznețe în viitoarea ediție a cupelor europene: CSM București în Liga Campionilor, iar SCM Râmnicu Vâlcea în Cupa EHF.
Pentru iubitorii handbalului vâlcean care nu vor putea face deplasarea la București pentru a-și susține favoritele, venim cu precizarea că întâlnirea dintre cele două forțe ale handbalului feminin românesc va putea fi urmărită în direct, cu începere de la ora 20.30, prin intermediul canalului public de televiziune.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: