Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 noiembrie 2018

Sâmbătă, concurs de ciclism


„La obârșie, la izvoare” este un concurs de ciclism, aflat la prima ediție, care se adresează, în principal, comunității din Costești. Acest eveniment este destinat promovării ciclismului în special și a sportului în masă, în general, în rândul copiilor și tinerilor. Pot participa concurenți care nu sunt cetățeni ai comunei Costești. Nu se percepe taxă de participare, Cei care termină cursa vor primi tricouri și medalii de finisher, iar câștigătorii fiecărei grupe vor fi premiați. Se va organiza un atelier de educație rutieră și se vor da sfaturi practice privind mersul pe bicicletă.
Competiția începe de la ora 9.00 – cu întâlnire în fața Primăriei Costești – înscrieri concurs, preluare formulare înscriere, completare declarații, acordare numere de concurs. Înscrierea este gratuită! La ora 10.00, se va da startul, iar premierea se face în apropierea Primăriei Costești după terminarea concursului care se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 16 ani. Nu contează tipul de bicicletă pe care se pedalează, dar este interzisă utilizarea bicicletelor cu sistem de propulsie (electric sau alt fel de motor), este obligatorie folosirea căștii de protecție (de la linia de start și până la finish, închisă sub bărbie), toți participanții care abandonează sunt obligați să anunțe abandonul la linia de sosire, fiecare părinte/tutore legal, înainte de start, va completa și semna declarația pe proprie răspundere care arată că acesta a luat la cunoștință toate cerințele impuse și își asumă riscurile inerente practicării acestui sport.
Copiii trebuie să vină însoțiți obligatoriu de un tutore, de preferat părinte, dar pot participa copii însoțiți de profesori, învățători sau educatori. Informațiile au fost oferite de Toma Peștereanu (foto), primarul comunei Costești.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: