Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 decembrie 2018

S-a semnat contractul de lucrări proiectare şi execuție și a fost predat amplasamentul pentru DJ 646 C


Luni, 24 septembrie 2018, la sediul Consiliului Județean Vâlcea, președintele Constantin Rădulescu a semnat contractul de achiziție publică de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Reabilitare și modernizare DJ 646 C Băluțoaia (DJ 646 B – Mănăstirea Surpatele)”, cu o valoare totală de 4.437.127,46 lei (inclusiv TVA).
DJ 646 C are o lungime totală de 2,686 km, porneşte din DJ 646 B – sat Băluţoaia și se continuă pe teritoriul comunei Frânceşti până la Mănăstirea Surpatele. Acest drum este singura cale de acces către Mănăstirea Surpatele.
Principalele lucrări de modernizare constau în lucrări de refacere şi reabilitare a sistemului rutier pe întreaga lungime de 2,686 km, reabilitare drumuri laterale, consolidare podețe tubulare și amenajare accese proprietăți.
După semnarea contractului de lucrări, președintele Consiliului Județean Vâlcea s-a deplasat în comuna Frânceşti, unde, însoţit de specialişti din cadrul insituţiei, a predat amplasamentul constructorului, în vederea demarării lucrărilor de proiectare şi execuţie.
Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice al CJ Vâlcea

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: