Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 ianuarie 2019

Reprezentanții ALDE Vâlcea au donat o maşină de cusut profesională Centrului medico-social din Lădeşti


După ce, recent, a aflat că centrul de asistenţă medico-socială coordonat de directorul Sabin Dragnea şi Romulus Mateescu are mare nevoie de o maşină de cusut profesională, deputatul Dumitru Lovin, preşedintele ALDE Vâlcea, a decis să dea o mână de ajutor. Sâmbătă, împreună cu Elena Caplea, Mihai Niţescu, George Guţui şi Gigi Hodorog, parlamentarul vâlcea a mers în Lădeşti pentru a dona un televizor şi un echipament Toyota Oekaki 50G cu 50 de programe.
Maşina de cusut marca Toyota a fost montată în clădirea în care funcţionează spălătoria şi urmează să fie folosită pentru cei aproape 60 de beneficiari găzduiţi de instituţie. Plăcut impresionaţi de gestul re­pre­zentanţilor ALDE, directorii centrului le-au mulţumit acestora şi le-au oferit un ceai cald, după care le-au arătat condiţiile oferite bătrânilor.

Încă o prioritate: recondiționarea aleilor din curtea Centrului medico-social

„În Lădeşti, există aproape 60 de beneficiari, dintre care șapte-opt nu au niciun venit sau familie. Conducerea centrului şi personalul fac o treabă extraordinară şi i-am felicitat pentru asta. Nu au o misiune uşoară şi se confruntă cu destul de multe greutăţi. Sperăm însă că şi alţi oameni de bine le vor da o mână de ajutor. Spre exemplu, acum, în curtea instituţiei, ar fi nevoie de o recondiţionare a aleilor, iar acest lucru îl poate face un constructor cu două-trei roabe de asfalt”, au declarat membrii ALDE Vâlcea.

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media al ALDE Vâlcea

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Comunicate

%d blogeri au apreciat: