Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 ianuarie 2019

Reprezentanți ai Muzeului Memorial „Nicolae Bălcescu”, prezenți la Festivitatea dedicată tricentenarului francmasoneriei tradiționale


Pe 9 și 10 decembrie, managerul Dumitru Antonie Chelcea și muzeograful Valentin Hănulescu au reprezentat Muzeul Memorial „Nicolae Bălcescu” din comuna vâlceană cu același nume la festivitățile tricentenarului francmasoneriei tradiționale și universale, organizate la Palatul Fraternității din București. La această festivitate au luat parte invitați din țară și din străinătate. Participarea reprezentanților instituției culturale vâlcene are în vedere promovarea colecției de obiecte masonice aflate în patrimoniul Muzeului Memorial „Nicolae Bălcescu”.
În cadrul expoziției temporare au fost prezentate șorțuri, colane și medalii masonice de valoare unică în țară din colecția și patrimoniul Muzeului Memorial „Nicolae Bălcescu”. De asemenea, managerul Dumitru Antonie Chelcea a susținut o conferință reprezentativ intitulată „Colecția de obiecte masonice de la Conacul Bălceștilor”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Eveniment

%d blogeri au apreciat: