Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 decembrie 2018

Remi, o alternativă pentru petrecerea timpului liber


Jocul remi poate fi o modalitate plăcută, o alternativă la jocuri slot de a vă petrece timpul liber și a vă face noi prieteni; puteți juca la orice oră din zi sau din noapte, mereu veți găsi câțiva prieteni dornici să joace. O puteți face simplu, accesând remi download. Jocul de remi a devenit în ultimul timp foarte căutat pe internet deoarece se poate juca cu jucători din toată lumea. Jucătorii au posibilitatea de a juca gratis sau pe bani reali. Un joc de remi clasic se joacă cu 106 cărți dintre care 104 sunt numerotate de la 1 la 13 în patru culori de două ori și două piese “Joly”. De obicei, piesele joly sunt folosite pentru a înlocui orice carte din setul de joc. Un jucător de remi trebuie să urmărească permanent numărul de puncte pe care îl are atât el cât și restul jucătorilor.

Sunt două tipuri de combinații posibile :

“suita” – cel puțin 3 piese consecutive ca valoare și de aceeași culoare. 1 poate fi folosit în formație cu 2 și 3 (1-2-3) sau în formație cu 12 și 13 (12-13-1), dar nu poate niciodată să fie folosit în mijlocul unei suite (13-1-2)

“terța” – cel puțin 3 piese cu aceeași valoare, dar de culori diferite.

În setul de joc remi întâlnim și două cărți joly. Aceste cărți sunt foarte utile pentru jucătorii care le posedă. Avantajul unei astfel de cărți constă în faptul că poate înlocui orice carte din setul de joc. La începutul jocului fiecare jucător va primi câte 14 cărți (mai puțin unul care va primi 15 cărți, acesta este primul jucător care va începe jocul de remi.) Jucătorul cu 15 cărți începe jocul de remi decartând o carte. Următorul jucător după el va trebui întâi să tragă o carte de jos apoi să decarteze una. După ce a trecut prima tură se poate alege dintre: a lua o piesă din grămezile formate la începutul jocului sau de a “rupe” ultima piesă din șir, cu condiția ca aceasta să fie folosită în formație la etalare în aceeași tură. În caz contrar  se poate lua piesa fără etalare,  dar jucătorul este obligat să anunțe că joacă pe tablă. Se poate rupe șirul de oriunde (în afară de prima piesă) doar dacă jucătorul este deja etalat, să aibă minim 4 piese pe tablă și să folosească piesa ruptă în formație în tura respectivă, iar piesele următoare acesteia se pot pune pe tablă sau se pot etala și ele (în cazul în care se alcătuiesc formații) sau se pot lipi la formațiile deja existente.

Puteți juca la orice oră în oricare zi, veți găsi mereu jucători online dornici să joace remi cu voi. Puteți juca împreună cu prietenii sau familia sau puteți juca cu jucători din Italia, Spania, Franța, Ungaria, Germania etc., mai bine spus puteți juca cu jucători din întreaga lume.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: