Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 decembrie 2018

Regulamentul campionatului de tineret-rezerve a prins contur


Aşa cum se cunoaşte, începând cu viitoarea ediţie a Ligii Naţionale de handbal, toate cluburile participante vor fi obligate să înscrie o echipă în campionatul de tineret-rezerve. Lesne de înţeles, este evident că nici oficialii de la CS Oltchim Râmnicu Vâlcea nu vor putea face rabat de la noua regulă, Federaţia Română de Handbal venind recent cu regulamentul după care se va desfăşura întrecerea destinată tinerilor practicanţi ai acestui sport.

Astfel, dintr-un comunicat postat pe site-ul frh.ro, aflăm că: „Începând cu sezonul 2013/2014, fiecare echipă participantă în Liga Naţională are obligaţia de a înscrie o echipă în campionatul de tineret-rezerve, care se va desfăşura în cadrul unei serii cu 12 echipe, după acelaşi program cu cel al Ligii Naţionale. Jocul din campionatul de tineret-rezerve se va disputa în aceeaşi zi şi, de preferat, în aceeaşi sală ca cel din Liga Naţională, înainte sau după acesta. Dacă nu este posibil în aceeaşi sală, jocul de tineret-rezerve se va programa în altă sală din acelaşi oraş, cu două ore înainte sau după cel din Liga Naţională. Echipa clasată pe locul I la terminarea competiţiei, va fi declarată campioana României de tineret-rezerve. Nerespectarea acestei cerinţe (înscrierea şi participarea cu o echipă în campionatul de tineret-rezerve), atrage penalizarea echipei din Liga Naţională cu câte un punct pentru fiecare joc.

Condiţiile de participare:

În raportul de joc de la tineret-rezerve vor fi înscrişi minim 10 sportivi, dintre care maxim 3 pot să aibă vârsta peste 23 ani, şi maxim 5 pot să fie juniori cu dublă legitimare, care au împlinit 16 ani. De asemenea, jucătorii au dreptul să evolueze în ambele partide. Nerespectarea uneia dintre aceste cerinţe atrage pierderea jocului cu 10-0 şi scăderea unui punct în clasament”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: