Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 decembrie 2018

Râmnicul va găzdui un turneu de handbal în scop caritabil


În perioada 21-22 ianuarie, HCA HandbalFan Râmnicu Vâlcea, World Vision România – Biroul Zonal Vâlcea, Asociaţia ASIST Rm. Vâlcea şi Clubul Rotaract Vâlcea, în parteneriat cu Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, organizează turneul de handbal mixt amatori (ediţia cu numărul doi), care se va desfăşura sub sloganul „Handbal pentru Educaţie”, cu mesajul „Schimbă viitorul unui copil! Ajută-l să meargă la şcoală!”.

Acest turneu sportiv este organizat ca un eveniment de strângere de fonduri pentru tinerii din proiectul „Vreau în clasa a noua”, proiect desfăşurat de World Vision România. Programul are ca scop încurajarea şi sprijinirea elevilor din mediul rural cu rezultate şcolare foarte bune, dar care provin din familii lipsite de posibilităţi financiare în vederea continuării studiilor liceale în mediul urban. Acest proiect a fost lansat în anul 2008 şi are ca beneficiari absolvenţi ai ciclului gimnazial proveniţi din zone rurale care urmează cursurile liceelor din mediul urban şi sunt motivaţi să îşi continue studiile, în pofida situaţiei financiare precare.
Deschiderea oficială a Turneului Naţional de Handbal Mixt Amatori va avea loc la Sala Sporturilor „Traian”, începând cu ora 12.30, imediat după încheierea partidei de handbal feminin din Liga Naţională, dintre CS Oltchim Râmnicu Vâlcea şi CSM Ploieşti. La întrecere vor lua parte unsprezece echipe din trei judeţe, plus municipiul Bucureşti. Structura competiţiei amicale este formată din trei grupe, cu trei sau patru formaţii în fiecare dintre acestea. Cele unsprezece participante sunt următoarele: Acvila Bucureşti, Nova Bucureşti, Phoenix Bucureşti, United Cluj (Grupa A); HandbalFan A Rm. Vâlcea, Victoria Bucureşti, Atletic Piteşti, NRG Handbal (Grupa B); Evo Bucureşti, Spada Bucureşti şi HandbalFan Rm. Vâlcea B (Grupa C). Meciurile se vor disputa în Sala „Traian” din Râmnic, precum şi în sala de sport a Colegiului Naţional Energetic, programele de joc aferente partidelor fiind anexate la intrare. Duminică, la finele competiţiei, echipele ce se vor clasa pe primele poziţii vor primi din partea organizatorilor cupe şi distincţii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: