Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 noiembrie 2018

Rădulescu și Frâncu alături de Smeureanu


teren_scoala_nr._4Ieri, în ultima zi de mandat, primarul Romeo Rădulescu a fost prezent alături de cel care astăzi preia frâiele administrației Râmnicu­lui, senatorul Emilian Frâncu, la inaugurarea terenului de sport de la Școala nr.4. De acum fostul primar, Romeo Rădulescu, a ținut să preci­zeze: „Rămăsesem dator față de elevi și profesori cu acest teren. Am promis că va fi gata pentru ca de el să se poată folosi râmnicenii și pe peri­oada verii. Uitați că el este gata. Nu este, însă, ultimul! Formele sunt defi­ni­tivate și pentru terenul de la blo­curile ANL, pentru cele de la școlile Căzănești și Goranu, dar și pentru cel de la Liceul Energetic. Eu cred și sper că într-o lună de zile și aceste tere­nuri să fie gata, iar eu să-mi pot res­pecta promisiunile față de locuitorii muni­ci­piului.”

Noul primar ales al Râmnicului, Emilian Frâncu, a adăugat: „Sunt feri­cit că mă aflu alături de dumnea­voas­tră acum, la finalizarea unei investiții ce aduce multă bucurie în rândul ele­vilor și profesorilor de la Școala nr. 4, dar nu numai. Așa cum, chiar din anul 2008, am încercat să sprijin această școală prin mijlocirea alocării de fon­duri, vă pot promite că toate instituțiile de învățământ din municipiul nostru vor avea întreaga atenție din partea primăriei îndreptată spre ele. Sunt convins că împreună cu inspectorul general Florin Smeureanu vom putea atrage, în continuare, fonduri care să ne permită ca toate școlile să fie dotate așa cum merită.”

Proaspătul conducător al ISJ Vâlcea, profesorul Smeureanu, a fost și el încântat să se afle în mijlocul ele­vilor, adresându-le următoarele cu­vinte: „Este o bucurie pentru toată lumea inaugurarea acestui teren de sport pe care îl meritați din plin. Sper, ca și în viitor, Școala nr. 4 să fie în atenția primăriei așa cum, cu sigu­ranță, va fi în atenția Inspectoratului Școlar.”

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: