Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 decembrie 2018

Proiectul „4/4PentruPrieteni”, la Biblioteca Județeană


Ambasada Statelor Unite în România, împreună cu «American Councils for International Education» a invitat Muzeul Păcii Vâlcea să se alăture proiectului „4/4PentruPrieteni». Inspirați de gândurile remarcabilului activist american Martin Luther King Jr. „Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”, dorim să dedicăm ziua de 4/4/2018 comunității și faptelor bune. Prin Proiectul „4/4PentruPrieteni” onorăm moștenirea impresionantă lăsată de Martin Luther King Jr., de la moartea căruia comemorăm 50 de ani, pe 4 aprilie 2018. Proiectul „4/4PentruPrieteni” celebrează la nivel național valorile voluntariatului şi ale prieteniei, prin care ne unim forțele pentru a schimba ceva în bine în jurul nostru, oriunde ne-am afla în România. Ne oprim pentru puțin din rutina zilnică și facem ALTCEVA. Facem voluntariat în comunitatea noastră şi donăm timp unor cauze nobile. Urmând modelul Statelor Unite ale Americii, care sărbătoresc în aprilie Luna Voluntarului, Proiectul „4/4PentruPrieteni” se dorește o recunoaștere a muncii voluntarilor în folosul semenilor lor.
Pentru a avea o viziune de ansamblu asupra tuturor activităților de la nivel național puteți consulta harta disponibilă pe pagina proiectului (http://americancouncils.ro/44pentruprieteni/).
Vor participa elevii de la Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea şi din alte licee. Vor avea loc discuţii pe tema păcii şi a dezvoltării, sub îndrumarea fondatorului muzeului, Magdalena Butucea, şi a profesorilor.

Mai multe informații despre proiect

Evenimentul la care facem referire se va desfășura miercuri, 4 aprilie, în intervalul orar 12.00 – 14.00, în Sala Universitarilor (Muzeul Păcii) din Cadrul Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea. Întreaga acțiune este derulată în urma fructuosului parteneriat derulat între Muzeul Păcii Vâlcea din cadrul Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul”, în colaborare cu Ambasada Statelor Unite în România, împreună cu «American Councils for International Education».
Corina BEDREAGĂ, Imagine, PR – Serviciul Informare, Comunicare, Proiecte şi Programe din cadrul Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” Râmnicu Vâlcea

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Cultura

%d blogeri au apreciat: