Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 noiembrie 2018

Programul Oltchimului în Liga Campionilor


faza_handbal14„Galacticele” de la CS Oltchim şi-au aflat marţi, în urma tragerilor la sorţi de la Viena, adversarele pe care le vor întâlni în grupele principale din cea mai importantă competiţie inter-cluburi a handbalului feminin european, EHF Champions League. Astfel, sportivele antrenate de Radu Voina au fost repartizate în grupa 2 de calificare, alături de Buducnost Podgorica (Muntenegru), Krim Mercator Lubljana (Slovenia) şi Metz Handball (Franţa). Cealaltă grupă principală este compusă din Audi ETO Gyor (Ungaria); HK Larvik (deţinătoarea trofeului din ulti­mul sezon al Ligii Campionilor, şi campioana en-titre a Nor­vegiei); Itxako Navarra (Spania) şi FC Midtjylland (Dane­marca).

Recent, Federaţia Europeană de Handbal a stabilit şi calendarul conform căruia se vor disputa cele şase runde din cadrul grupelor principale. Partidele vor avea loc în fiecare weekend, din perioada 4 februarie – 11 martie 2012. Pentru formaţia vâlceană, programul stabilit este următorul: Krim Mercator – Oltchim (etapa I, 4-5 februarie); Oltchim – Metz (etapa a II-a, 11-12 februarie); Oltchim – Buducnost (etapa a III-a, 18-19 februarie); Metz – Oltchim (etapa a  IV-a, 25-26 februarie); Oltchim – Krim Mercator (etapa a V-a, 3-4 martie) şi Buducnost – Oltchim (etapa a VI-a, 10-11 martie).

Antrenorul Oltchimului, Radu Voina, s-a arătat mulţumit de componenţa grupei în care a fost repartizată formaţia pe care o pregăteşte, declarând că la acest nivel înalt al handbalului european oricum nu mai era posibil să întâlnim echipe „mici”, motiv pentru care numele adversarului nu este foarte important, diferenţa urmând să o facă modul cum vor evolua handbalistele meci de meci. Singurul inconvenient referitor la calendarul partidelor pentru campioana României pare să îl reprezinte faptul că ultimul joc programat este în deplasare, chiar la Buducnost Podgorica, mare rivală a Oltchimului pentru câştigarea grupei, acolo unde va fi cu siguranţă un meci de „foc”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: