Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

12 decembrie 2018

Program încărcat la Teatrul Anton Pann


Piesa_PortugaliaÎn zilele ce urmează, pe scena Teatrului Anton Pann, se vor juca multe piese foarte interesante, unele inedite pentru publicul vâlcean, dar şi un concert susţinut de binecunoscutul artist Ducu Bertzi. Vă prezentăm programul ce va avea loc, în zilele următoare, la Anton Pann:

• Sâmbătă, 21 aprilie, începând cu ora 11.30, la Sala Studio, se va juca piesa „Jobenul Magic” (spectacol invitat), de Nicolae Bănică, prezentat de Teatrul „Aşchiuţă” Piteşti. Un spectacol pentru cei mici.

De asemenea, de la ora 19.00, tot în Sala Studio, va avea loc spectacolul „Portugalia” de Zoltan Egressy, regia Cristi Juncu, scenografia Cosmin Ardeleanu. Acest spectacol a fost prezent la Festivalul Naţional de Teatru, care a avut loc în Bucureşti, în anul 2008.

piesa_cineva-ca-tine• Marţi, 24 aprilie, începând cu ora 19.00, în Sala Mare, se va juca „Cineva ca tine” (spectacol invitat), de Cristina Florea, regia Andreea Vulpe şi Andreea Iacomiţă. În acest spectacol îl puteţi vedea pe Marius Rizea, actor al Teatrului Naţional Bucureşti şi pe actriţa Andreea Vasile. Amândoi sunt originari din Râmnicu Vâlcea. De asemenea, îl puteţi vedea şi pe fiul actriţei Maia Morgenstern, actorul Tudor Istodor.

spectacol_ducu-bertzi• Joi, 26 aprilie, de la ora 19.00, în Sala Mare, se va desfăşura concertul „Muzică de suflet” (spectacol invitat), cu Ducu Bertzi şi violonistul Mihai Neniţă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: