Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 decembrie 2018

Problemele județului, pe masa prefectului și șefului CJ Vâlcea


• în dezbatere: situațiile de urgență după calamități, refacerea infrastructurii și măsuri de prevenire și combatere a pestei porcine africane
La finele săptămânii trecute, reprezentantul Guvernului în teritoriu, Florian Marin (foto, în stânga imaginii), alături de șeful Consiliului Județean Vâlcea, Costi Rădulescu, au adoptat o serie de hotărâri privind problemele cu care se confruntă primarii și cetățenii din zonele afectate de calamități. S-a discutat, alături de specialiștii Sistemului de Gospodărire a Apelor Vâlcea, despre situațiile de urgență înregistrate pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, dar și în județ, în perioada 27 iunie – 5 iulie. De asemenea, s-a aprobat scoaterea de la rezerva de stat a cantității de 38,60 tone motorină, pentru refacerea infrastructurii distrusă de ploi. A fost reactivat Centrul local de combatere a bolilor, privind prevenirea și combaterea pestei porcine africane, ca urmare a apariției acestei boli și-n România.
Totodată, AJPIS Vâlcea a prezentat demersurile întreprinse ca și necesitatea îndeplinirii procedurilor legale, pentru sprijinirea familiilor grav afectate de fenomenele hidrometeorologice din ultima perioadă, în conformitate cu prevederile HG nr. 480/05.07.2018.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: