Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 noiembrie 2018

Printr-o întrebare adresată ministrului Economiei, deputatul Dumitru Lovin vine în sprijinul cetăţenilor strămutaţi de la Ocnele Mari


Săptămâna trecută, deputatul Dumitru Lovin a participat la o întâlnire organizată de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Râmnicu Vâlcea și Uniunea Pensionarilor din România, iar o parte din cetăţenii prezenţi au semnalat faptul că o anumită societate comercială nu a plătit nici până în prezent despăgubirile datorate persoanelor strămutate. Astfel că, aşa cum a promis, imediat cum a ajuns la Bucureşti, parlamentarul ALDE a luat legătura cu reprezentanţii societăţii pentru a afla direct de la sursă care este cauza acestei întârzieri la plată.
„După discuția avută cu domnul Ioan Stamin Purcaru, directorul general al societății comerciale, am aflat că plata către beneficiari aferentă anului 2016 se va face abia în 2018, unul dintre motive fiind acela că anul agricol (2016-2017) nu s-a încheiat. Tot domnia sa mi-a precizat că acordarea acestor drepturi necesită o întreagă procedură destul de complicată şi de durată. Mai mult decât atât, la rectificarea din septembrie, societatea nu a primit niciun ban pentru plata drepturilor cuvenite sinistraţilor, dar cu siguranţă vor fi prinşi în bugetul pe anul viitor şi oamenii vor primi banii”, a precizat deputatul vâlcean.
Nemulţumit de răspunsul primit de la reprezentantul societății comerciale, deputatul Dumitru Lovin a decis să-i adreseze o întrebare ministrului Economiei, domnului Gheorghe Şimon, pentru a afla care este situaţia exactă a sinistraţilor de la Ocnele Mari. Mai precis, parlamentarul ALDE a cerut o situaţie detaliată a despăgubirilor acordate până acum, ce sume mai sunt de achitat, câţi beneficiari şi-au primit drepturile şi, dacă este cazul, câţi mai trebuie despăgubiţi, când vor deveni aceşti oameni proprietari cu acte în regulă pe terenurile şi casele de la Copăcelu şi de ce această problemă nu este rezolvată până în prezent.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la ALDE

%d blogeri au apreciat: