Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 decembrie 2018

Prima extraordinară a iernii la Primăria Râmnicului


Joi, 14 decembrie, cu începere de la ora 13.00, la Primaria Râmnicului este covocată prima ședință extraordinară din această iarnă. Aleșii râmnicenilor sunt așteptați la întrunire de la ora 13.00, aceștia având de dezbătut patru puncte pe ordinea de zi.
În rândurile de mai jos, vă prezentăm cele patru puncte la care am făcut referire:
1.Raport şi proiect de hotărâre privind modificarea art.1 din Hotărârea Consiliului Local nr. 218/106/2016 de aprobare a Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Reabilitare și modernizare Complex Sportiv și de Agrement Arenele Traian”.
2.Raport și proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului municipiului Râmnicu Vâlcea în Adunarea Generală a Acționarilor de la Societatea Apavil SA Vâlcea să numească administratorii provizorii.
3.Raport și proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului municipiului Râmnicu Vâlcea în Adunarea Generală a Acționarilor de la Societatea Apavil SA Vâlcea pentru declanșarea procedurii de selecție a trei membri în Consiliul de Administrație.
4.Raport și proiect de hotărâre privind stabilirea destinației unor imobile situate în strada Nicolae Titulescu, la parterul blocului 85 bis, scara B.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Headlines

%d blogeri au apreciat: