Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 decembrie 2018

„Poveste de Iarnă” – un spectacol în premieră pentru copii şi „10 Întrebări”


• sâmbătă, 3 noiembrie, la Teatrul Anton Pann din Rm. Vâlcea

10_intrebari_afisCea de-a patra premieră, din această stagiune, aduce pe scena Teatrului Anton Pann din Rm. Vâlcea un spectacol pentru copii. Este vorba de „Poveste de Iarnă”, un spectacol realizat cu mult drag de Maria Gornic. Pentru ca bucuria să fie pe măsură atât pentru cei mici cât şi pentru cei care îi însoţesc, pentru ziua de sâmbătă, 3 noiembrie, Teatrul Anton Pann propune ca la Sala Studio să aibă loc două spectacole, primul de la ora 10.30 şi cel de-al doilea de la 11.30.

Cei prezenţi, la premiera spectacolului „Poveste de Iarnă”, vor avea posibilitatea să-l întâlnească pe Moş Crăciun. Poate-l vor ruga să le aducă darurile pe care şi le doresc. Apariţia unor personaje interesante, mânuite de către actorii păpuşari ai teatrului, vor stârni mirare şi la final (o să vedeţi) ropote de aplauze. Împreună cu Iepuraşul, Ursul, Lupul, Vulpea, Omul de Zăpadă, Pinguinii şi alte personaje, veţi  cânta piese specifice sărbătorilor de iarnă. Doar se apropie. Maria Gornic, cea care semnează regia spectacolului, reuşeşte cu uşurinţă să ne introducă în atmosfera de basm a sărbătorilor de iarnă.

Pe seară, de la ora 18.30, în aceeaşi sală, Sala Studio, va avea loc reprezentaţia spectacolului „10 ÎNTREBĂRI”, în regia lui  Adonis Filipi din Albania, scenografia Jurate Racinskaite din Lituania. Ana-Maria Bamberger scrie această monodramă, atât de sensibilă, interpretată exemplar de către Luminiţa Borta de la Teatrul Al. Davilla din Piteşti. Doamnele, cele care au fost prezente la premieră, eveniment care a avut loc în data de 12 octombrie, au spus că oricare femeie ar trebui să vadă acest spectacol. Poate în felul acesta vor afla răspuns la unele întrebări, legate de familie, de mamă, de soţ, de copii, de iubiţi. Aşadar, ziua de sâmbătă, 3 noiembrie, o vom petrece la Teatrul Anton Pann din Rm. Vâlcea. Dimineaţa îi vom însoţi pe cei mici, iar seara vom fi însoţiţi de către apropiaţi pentru vizionarea unui spectacol de festival. Facem această afirmaţie deoarece spectacolul va participa pe 18 noiembrie la Festivalul Internaţional al Teatrului de Studio – Piteşti. În aceeaşi noapte va pleca spre Albania la Festivalul Internaţional SKAMPA 2012, Elbasan!

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: