Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

12 decembrie 2018

Posturi scoase la concurs de Poliție


Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea organizează examen/concurs pentru încadrarea, prin recrutare din sursă externă, a unui post vacant de execuție, de personal contractual, la Compartimentul secretariat, documente clasificate şi arhivă – Poliţia Municipiului Rm.Valcea. De asemenea, este scos la concurs un post vacant de execuție, de personal contractual, respectiv muncitor calificat, la Serviciul Logistic – Compartimentul Administrarea Patrimoniului Imoboliar (Popota), din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.
Concursurile/examenele se vor desfăşura la sediul instituţiei şi vor consta în susţinerea următoarelor probe: proba practică – 02.03.2018; proba interviu – 07.03.2018.
Condițiile de participare le puteți găsi pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, la secțiunea carieră. Înscrierea candidaţilor la concurs/examen se face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, situat în mun. Rm. Vâlcea, Calea lui Traian, nr. 95, jud. Vâlcea, Serviciul Resurse Umane, în perioada 11 ianuarie-26.ianuarie a.c. ora 14.00, în zilele lucrătoare. Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, telefon 0250/703112, interior 20112.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: