Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 decembrie 2018

Porumbul – o „marfă” preţioasă pe vremuri de criză


Miercuri, 12 septembrie, în jurul orei 16.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Făureşti au fost sesizaţi de către Ilie D., din municipiul Slatina, cu privire la faptul că două persoane necunoscute sustrag porumb de pe terenul, său situat în comuna Făureşti, din judeţul Vâlcea. În baza sesizării, oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, acolo unde l-au identificat pe Ionică R., din comuna Laloşu, cel care a declarat că a furat porumbul cu scopul de a-l transporta la domiciliu.

De asemenea, poliţiştii au mai stabilit faptul că infracţiunea a fost comisă de două persoane, Ionică R. fiind doar unul dintre rău-făcătorii depistaţi. Porumbul sustras a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate, valoarea prejudiciului produs fiind de aproximativ 400 lei.

În aceeaşi zi, dar în jurul orei 17.00, poliţiştii Postului de Poliţie Laloşu, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe raza localităţii, i-au surprins în flagrant pe Gheorghe Z., Elena Z. şi Irina O., toţi din comuna Iancu Jianu, judeţul Olt, în timp ce sustrăgeau porumb de pe un teren agricol din localitate. În cauză se efectuează cercetări faţă de cele 3 persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: