Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 ianuarie 2019

Portughezii au nevoie de 300 de muncitori în agricultură


• salariul lunar ajunge la 1.200 de euro brut
Pentru recoltat zmeură, în Portugalia, se va face o selecție a forței de muncă ce va avea loc în două locații din țară: roman, județul Neamț, pe 17 ianuarie și Brăila, județul Brăila, pe 19 ianuarie.
Durată contract: aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare.
Data estimată de angajare: sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie.
Cerințe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură, cu experiență în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

La un tarif modic, cazarea este asigurată de angajator

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar suma aferentă deplasării se va deduce din primele salarii.
Salariu: Salariul de bază pentru culegători zmeură fără ore suplimentare/cu ore suplimentare: 603 euro brut/lună /1.199 euro brut/lună.
Una dintre companiile angajatoare plătește 4,52 euro/zi lucrătoare, pentru alocația de hrană, plata efectuată la sfârșitul lunii împreună cu salariul.
Limba străină: Constituie avantaj–cunoștințe de baza de limbă engleză/spaniolă/ portugheză, dar nu este obligatoriu.

Oferta se adresează și persoanelor interesate din județul nostru

Persoanele cu domiciliul în județul Vâlcea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES, Liviu Cochirlea din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea, telefon 0350.419.715, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: copie CI/BI; adeverința medicală (apt pentru munca în străinătate); CV EUROPASS în limba română. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 ianuarie.
Datele ne-au fost furnizate de către Ion Marius Năfliu (foto), director AJOFM Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: