Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 ianuarie 2019

Polițiștii din Râmnicu Vâlcea, Măciuca și Prundeni, la datorie


• amenzile aplicate în municipiu s-au ridicat la peste 10.000 de lei
Recent, polițiștii au acționat pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică și disciplină rutieră, dar și pentru combaterea comerțului ilicit. Astfel, polițiștii municipiului Râmnicu Vâlcea au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale la regimul rutier și în baza legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, valoarea acestora ridicându-se la peste 10.000 de lei.

Au fost reținute trei permise de conducere și trei certificate de înmatriculare

Polițiștii Secției 10 Rurală Măciuca, ai orașului Bălcești și cei ai posturilor arondate au acționat pe raza comunei Măciuca. Au fost oprite pentru control 30 de autovehicule, fiind aplicate patru sancțiuni contravenționale la regimul rutier. De asemenea, au fost aplicate sancțiuni și pentru acte de comerț ilicit, în cuantum total de 5.000 de lei.
Spre exemplu, la data de 14 ianuarie, polițiștii Secției 4 Rurală Prundeni și cei ai Biroului Județean de Transporturi au acționat, pe raza comunei Olanu. A fost aplicate nouă sancțiuni contravenționale la regimul rutier, dar și privind obligația agenților economici de a folosi case de marcat și pentru încălcarea reglementărilor legale privind pescuitul și acvacultura. Valoarea cumulată a sancțiunilor s-a ridicat la 7.400 de lei. De asemenea, oamenii legii au confiscat suma de 447 de lei, aceasta fiind ulterior predată Trezoreriei Vâlcea. În plus, a fost înregistrat un dosar penal pentru evaziune fiscală.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Politie

%d blogeri au apreciat: