Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 decembrie 2018

Poliţiştii din Brezoi au depistat doi presupuşi hoţi de lemne


În baza Planului de acţiune „SCUTUL PĂDURII 2013”, poliţişti Biroului pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice au organizat, în data de 14 noiembrie, activităţi de verificare a legalităţii transportului materialului lemnos, prelucrării şi comercializării acestuia. Au fost oprite pentru control 11 autovehicule şi legitimate 12 persoane. Au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.160 lei, fiind confiscate diverse produse lemnoase.

Pe raza oraşului Brezoi a fost identificat Florian P., de 33 ani, din localitate, în timp ce transporta cu autoturismul personal 2,4 m.st. material lemnos, specia fag, fără a deţine documente de provenienţă a bunurilor. Faţă de acesta s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, dispunându-se totodată confiscarea materialului lemnos, predat ulteior organelor silvice în vederea valorificării.

Tot pe raza oraşului Brezoi a fost identificat Cristian F., de 55 ani, din comuna Malaia, care transporta cu un autoturism marca Aro 2,9 m.st. material lemnos, lemn foc, specia fag. Fiindcă că nu deţinea documente de provenienţă pentru materialul lemnos transportat, faţă de conducătorul auto s-a dispus măsura sancţionării contravenţionale, bunurile confiscate fiind predate organelor silvice în vederea valorificării.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: