Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

6 iunie 2020

Planul de reorganizare al CET Govora, confirmat de instanță


• sentința a fost publicată în Buletinul Procedurilor de Insolvență
Așa după cum vă informam la mijlocul săptămânii trecute, magistrații Tribunalului Vâlcea au respins contestațiile privind planul de reorganizare al CET Govora. Această acțiune fusese introdusă de șase creditori ai CET Govora, printre care Complexul Energetic Oltenia și CFR Marfă. Decizia nu a rămas definitivă, aceasta putând fi atacată cu apel de către părțile interesate.
În Buletin Procedurilor de Insolvență din data de 24 iulie, la paginile 26-39, a fost publicată Sentința nr. 1196/18.07.2018, emisă de Tribunalul Vâlcea, prin care a fost confirmat planul de reorganizare al debitoarei CET GOVORA SA, depus la dosar la data de 25 mai 2018. Astfel, instanța vâlceană a respins contestațiile formulate de creditorii Complexul Energetic Oltenia SA, SNTFM CFR Marfa SA, Solek Project Delta SRl București, Solek Project Omega SRL București, Clean Energy Alternativ SRL București, Solar Electric Curtișoara București SRL.
În context, este de amintit faptul că următorul termen acordat de instanța de judecată a fost stabilit pentru data de 8 octombrie 2018.

Alte articole de la Actualitate