Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 decembrie 2018

Pentru că și-au făcut datoria, Răsplata medicilor diabetologi = amendă de 14.000 lei


Medicii diabetologi din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea au primit o amendă de 14.224,55 lei, din partea CAS Vâlcea, deoarece, în perioada 1 mai 2017 – 31 martie 2018, au consultat, în Ambulatoriu de specialitate, mult mai mulți pacienți decât erau prevăzuți în contract. Cum amenda se aplică direct medicilor, conducerea Spitalului Județean Vâlcea nici nu vrea să audă de imputarea a câte 5.000 lei chiar de la cadrele medicale care și-au făcut datoria și va merge-n instanță pentru rezolvarea problemei.
Managerul SJU Vâlcea, chirurgul Dan Ponoran, consideră că acele servicii au fost făcute, pacienții au beneficiat de ele și ar fi culmea acum să le impute medicilor diabetologi, care nu și-au făcut decât datoria, plata acelei amenzi. Instanța va decide cum stau lucrurile.
Din păcate, ca urmare a acestei amenzi, medicii diabetologi din cadrul spitalului se tem să consulte mai mult de 28 de pacienți pe zi, de aici și până la așteptări îndelungate pentru noi consultări nefiind decât un pas.
Din 2016, la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea se tot scot posturi la concurs pentru diabetologi, dar nimeni nu s-a arătat interesat să se angajeze.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Un răspuns “Pentru că și-au făcut datoria, Răsplata medicilor diabetologi = amendă de 14.000 lei”

  1. Dr Gheorghe Plesea
    20 noiembrie 2018 din 23:37

    Din aberațiile casei…… Daca muncești mai mult ești sancționat, dacă stai ca ei, iei prime !!! Nu ai voie sa fii mai eficient ; dacă ai o durata mai mica de spitalizare decât cea din contract ești vinovat, nu merituos !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: